avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale si taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale si taxa de timbru

Buna ziua. E vorba de un proces civil unde exista si un capat de cerere in care se solicita daune morale . S-a acordat ajutor public judiciar. Paratul vrea sa faca o intelegere, platind o suma (mult mai mica fata de cea solicitata). Ce se intampla cu suma acordata de stat ca si ajutor public judiciar? Cine o plateste? Poate fi modificata de judecator, pe motiv ca nu s-a obtinut suma ceruta in instanta ca si daune morale, ci una mult mai mica? Poate hotari judecatorul ca petentul sa plateasca statului ajutorul judiciar acordat, din suma primita in urma intelegerii? Ce legi fac referire la aceste aspecte?
Cel mai recent răspuns: Emma21 , utilizator 11:52, 30 Iulie 2018
Faceti Dvs înțelegerea si nu va mai faceti probleme din cauza ajutorului public judiciar.
Multumesc pentru raspuns. Articolele de lege care fac referire la problema ridicata de mine mi le puteti sopti, sau sunt secret profesional?
Presupun ca aveți avocat si nu mai trebuie sa șoptesc nimic.

Emma21 a scris:

Multumesc pentru raspuns. Articolele de lege care fac referire la problema ridicata de mine mi le puteti sopti, sau sunt secret profesional?

Din oficiu. Nu a raspuns nici dlui mai mult decat dv. De ce mai aveti acest forum, daca nu oferiti raspunsuri, sau le dati in doi peri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitare taxa judiciara. _Alin_ _Alin_ Am introdus o actiune pentru raspundere delictuala (art. 1349 c.c.) prin care am solicitat si o anumita suma ca daune morale de cateva zeci de mii de lei. ... (vezi toată discuția)
Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ... mariusastra mariusastra Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ajute sa fac contestație la avertismentele de la munca am deja 3 în câteva luni de zile toate ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pt persoanele cu handicap grav (cu asistent personnal / insotitor) lonley-wolf lonley-wolf Exista vreun articol de lege, o lege speciala, ceva, orice care sa permita [u][b]reducerea taxei de timbru judiciar la un nivel cat de cat platibil, scutirea ... (vezi toată discuția)