Buna ziua .
Va rog daca se poate sa-mi spuneti in ce grupa de munca sunt incadrati marinarii fluviali din cadrul societatii CNFR NAVROM GALATI .
Pot beneficia de prevederile noii legi de pensionare recent adoptata ?
Va multumesc anticipat .
Solicitati firmei sa va elibereze adeverinte intocmite conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.
Pentru a beneficia de grupa de munca, in perioade diferite trebuiau intocmite de catre firma documente conform legislatiei in vigoare in acea perioada, abtinut avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii incadrate in grupa de munca si nominalizare personal, anual, prin decizie interna a firmei pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii pentru care s-a primit avizul de incadrare in grupa de munca.
Legea nr. 218/ 2018 de care amintiti a fost promulgata de presedinte , dar nu a fost publicata in MO pana in prezent.
Un mic ajutor...
Marin Dutu
Buna ziua.Am lucrat ca sofer la ita brasov 16 ani in grupa a 2 in anul 1995 am plecat prin transfer la alta intreprindere tot ca sofer puna in anul 2000.Acesti ... (vezi toată discuția)
Pensie grupa a-2-a
Parau ion
Am ADEVERINTA si DECIZIE grupa a2-a 13 ani ,mecanic auto itb ciclop.stagiu de cotizare 35 ani.CASA DE PENSII CASA DE PENSII sect 4 îmi refuza ACEST DREPT.am ... (vezi toată discuția)