avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie grupa a-2-a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie grupa a-2-a

Am ADEVERINTA si DECIZIE grupa a2-a 13 ani ,mecanic auto itb ciclop.stagiu de cotizare 35 ani.CASA DE PENSII CASA DE PENSII sect 4 îmi refuza ACEST DREPT.am pensie 870 lei.parau ion.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:24, 8 August 2019
Adeverinta trebuie sa fie intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare. Trebuie anexata decizia interna a angajatorului prin care anual ati fost nominalizat la locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii incadrate in grupa de munca cu avizul ITM pe documentatiile intocmite la vremea respectiva de catre firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor... Marin Dutu Marin Dutu Buna ziua.Am lucrat ca sofer la ita brasov 16 ani in grupa a 2 in anul 1995 am plecat prin transfer la alta intreprindere tot ca sofer puna in anul 2000.Acesti ... (vezi toată discuția)
In ce grupa de munca sunt incadrati marinarii fluviali? gygy65 gygy65 Buna ziua . Va rog daca se poate sa-mi spuneti in ce grupa de munca sunt incadrati marinarii fluviali din cadrul societatii CNFR NAVROM GALATI . Pot ... (vezi toată discuția)
Grupa 2 pt strungar Nik77 Nik77 Buna Ziua Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare...Comform deciziei de pensie pe care am primit-o cu motivarea ca meseria de strungar nu se incadreaza in ... (vezi toată discuția)