avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gasire persoane
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gasire persoane

Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana daca ii stiu numele ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata de foarte multi ani din Romania ,am aflat ca ar fi stabilita in Franta cu un alt nume si nu stiu cum sa ii gasesc o posibila adresa sau un nr de tel ca sa pot sa reiau legatura cu ea . Va rog sa imi scrieti cei care ma pot ajuta ,va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Floarea Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Floarea Ana , utilizator 15:59, 29 Iulie 2018
Puteti apela la detectivi particulari.
O sa va coste mult dar o vor gasi daca va accepta cazul.
alta cale nu ar mai fi ?
Pt ce vreti sa gasiti persoana?
Este vorba despre mama mea de care nu mai stiu nimic de foarte mult timp ,tot am incercat sa o caut dar in zadar ,cum v-am spus am aflat ca ar fi stabilita in Franta ,ii stiu data nasterii ,cnp-ul si numele actual .
Încercați să apelați la un ONG care sa va ajute gratis.
Altfel este complicat si va costa.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot sa gasesc o persoana(este vorba despre mama ... Floarea Ana Floarea Ana Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana(este vorba despre mama mea) daca ii stiu numele actual ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este ... (vezi toată discuția)
Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se poate afla adresa unei persoane plecata de ... Ubistezin Ubistezin Buna ziua, cum se poate afla adresa unei persoane plecata de 20 de ani in Ungaria. Stiu orasul unde locuieste, CNP si nume. Multumesc. (vezi toată discuția)