avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, cum pot sa gasesc o persoana(este vorba ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, cum pot sa gasesc o persoana(este vorba despre mama ...

Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana(este vorba despre mama mea) daca ii stiu numele actual ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata din Romania ,am aflat ca ar fi stabilita in Franta cu un alt nume si nu stiu cum sa ii gasesc o posibila adresa sau un nr de telefon ca sa pot sa reiau legatura cu ea . Va rog sa imi scrieti cei care ma pot ajuta ,va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
Floarea Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Floarea Ana , utilizator 19:11, 18 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-vă cu o cerere de furnizare informații la Servicul de Evidența Persoanei de la locul dvs. de domiciliu. Aceștia vor face verificări, si dacă mama este în viață și dorește să ia legătura cu dvs. , vi se vor transmite datele acesteia de contact.
Dacă este stabilită în altă țară în mod legal, adresa de domiciliu ar trebui să o dețină cei de la Direcția Generală de Pașapoarte.
Începeți de la evidență și vedeți ce aflați .
M-am interesat la Evidența Populației, si la Direcția Generală de Pașapoarte,am fost chiar și la sediul Politiei de la mine din localitate dar peste tot unde am întrebat și m-am interesat, cei de acolo ma trimiteau când într-o parte când în alta sa caut, o bulversare totala. Nu știu unde sa mai apelez, chiar nu exista nici-o instituție care m-ar putea ajuta? ii stiu actualul nume și ultimul domiciliu (Franța) cnp-ul, am chiar și un număr de pașaport care ia aparținut acesteia. As dori doar sa aflu un număr de contact, o adresa sau cel puțin sa știu dacă mai este în viață,daca mai trăiește.

georgiana.td a scris:

Adresati-vă cu o cerere de furnizare informații la Servicul de Evidența Persoanei de la locul dvs. de domiciliu. Aceștia vor face verificări, si dacă mama este în viață și dorește să ia legătura cu dvs. , vi se vor transmite datele acesteia de contact.
Dacă este stabilită în altă țară în mod legal, adresa de domiciliu ar trebui să o dețină cei de la Direcția Generală de Pașapoarte.
Începeți de la evidență și vedeți ce aflați .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasire persoane Floarea Ana Floarea Ana Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana daca ii stiu numele ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata de foarte multi ani din ... (vezi toată discuția)
Am pasaport romanesc valabil pana in 2030 cu domiciliu in canada ... Sas2023 Sas2023 Am pasaport romanesc valabil pana in 2030 cu domiciliu in Canada dar locuiesc in Franta de 8 ani Cum procedez ca sa schimb domiciliul pentru Franta ? Pentru ... (vezi toată discuția)
Imi caut parintii Katarina Katarina Buna ziua, Imi caut parintii de care numai stiu nimic de plus de 20 de ani. Parintii mei au divortat cand aveam 3 ani si mi s-a interzis sa-l vad pe tata. ... (vezi toată discuția)