avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi caut parintii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi caut parintii

Buna ziua,
Imi caut parintii de care numai stiu nimic de plus de 20 de ani.
Parintii mei au divortat cand aveam 3 ani si mi s-a interzis sa-l vad pe tata. Apoi ,mai tarziu, mama a vandut apartamentul in care stateam si am ramas pe drumuri. Am reusit sa plec in strainatate si acum sunt bine.
As vrea sa ii iert pe parintii mei si sa ma impac cu ei (daca mai sunt in viata) dar nu stiu ce demersuri trebuie sa fac.
Cineva ma poate ajuta va rog??

Numai bine tuturor va doresc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:09, 28 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula o adresa catre Directia pentru evidenta persoanelor si administrarea bazelor de date pentru a vi se comunica adresa actuala a parintilor, evident trebuind sa mentionati in adresa numele complet, CNP -ul daca il cunoasteti, calitatea dv de fiica cu datele dv de identificare si contact , astfel veti primi aceasta informatie doar daca parintii dv sunt de acord sa ia legatura cu dvs.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
ContSters82289, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti, transmitand TOATE datele cunoscute si solicitand datele cunoscute de ei.
Daca nu reusiti din strainatate poate imputerniciti pe cineva din tara care sa va sprijine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori Marculescu Cristina Marculescu Cristina Buna ziua,doresc sa stiu cum pot afla daca 2 soti decedati au avut vreo sora si la ce institutii din Bucuresti trebuie sa ma adresez pentru arborele ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa imi gasesc mama?? cristianstavarache cristianstavarache Ea a divortat demult de tata si a plecat,imi doresc din suflet sa o gasesc chiar daca ea nu vrea sa ma caute,va rog sa ma ajuta ti!! (vezi toată discuția)
mostenitor de negasit dupa deschiderea succesiunii Desideriu Desideriu Dupa deschiderea succesiunii unul dintre mostenitori nu mai este de gasit . Cum se procedeaza ca ceilalti mostenitori sa intre in posesia mostenirii ... (vezi toată discuția)