avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor de negasit dupa deschiderea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor de negasit dupa deschiderea succesiunii

Dupa deschiderea succesiunii unul dintre mostenitori nu mai este de gasit .
Cum se procedeaza ca ceilalti mostenitori sa intre in posesia mostenirii cuvenite,
dat fiind faptul ca notarul a suspendat suucesiunea ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:21, 13 Iunie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va dresati DIRECTIEI PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE cu sediul in str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti care va poate da toate datele despre persoana cautata.
Daca nu o gasiti atunci va puteti adresa instantei pentru dezbaterea succesiunii solicitand ca citarea celui de negasit sa se efectueze prin mica publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar anatanase86 anatanase86 Buna ziua; Am fost doi proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune celalat proprietar a decedat si au mostenit copiii care sunt stabiliti in afara ... (vezi toată discuția)
Succesiune andreeaduminica andreeaduminica Buna ziua, eu si mama mea dorim sa deschidem succesiune dupa fratele meu care a murit acum 7 ani. Parintii mei sunt divortati de 20 de ani si eu nu am tinut ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mostenitori necunoscuti bufa bufa Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)