avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu mostenitori necunoscuti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu mostenitori necunoscuti

Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai traiesc sau unde locuiesc.Cum pot face succesiunea ca soție ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:09, 14 Octombrie 2018
Daca nu-i gasiti si daca nu va intelegeti amiabil, va trebui sa dezbateti mostenirea in instanta, veti face demersuri sa-i identificati, eventual cu ajutorul unui avocat, iar legea prevede anumite cai procedurale prin care judecata poate avea loc, chiar si in absenta lor.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti solicitand date despre acei copii.
La notar aratati de existenta lor dand si raspunsul de la institutia sus mentionata.
Pana nu lamuriti problema cu mostenitorii nu este indicat sa faceti vreun demers.
Orice demers ati face fara sa stiti rezultatul va fi un esec.
Sfatul meu este sa oncercati sa va informati foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Oananm Oananm Buna seara, am niste nelamuriri privind succesiunea pe care trebuie sa o fac dupa decesul mamei,problema este urmatoarea: mama mea a avut un copil din o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa perioada limita oana_alina oana_alina Buna seara, dupa decesul bunicilor mei acum 20 de ani, mama nu a facut succesiunea pentru apartamentul proprietatea acestora. Ca mostenitori cunoscuti sunt ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ? Antik Antik Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ? Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar ... (vezi toată discuția)