avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune dupa perioada limita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune dupa perioada limita

Buna seara, dupa decesul bunicilor mei acum 20 de ani, mama nu a facut succesiunea pentru apartamentul proprietatea acestora. Ca mostenitori cunoscuti sunt mama mea si sora acesteia, cele doua fiind surori doar de mama. Bunicul a mai avut din prima casatorie 2 copii cu care nu a pastrat nicodata legatura si nu le cunoastem numele sau adresa astfel incat sa ii putem contacta/cita pentru dezbaterea succesiunii. Ce se poate face in aceasta situatie pentru a putea dezbate succesiunea? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:44, 13 Noiembrie 2017
Buna seara
Va puteti adresa Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti dand TOATE datele cunoscute 9numele bunicului, domiciliul acestuia, etc0 solicitand date despre acesti copii.
Notarul poate, deasemenea, sa intreprinda si el demersuri asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Oananm Oananm Buna seara, am niste nelamuriri privind succesiunea pe care trebuie sa o fac dupa decesul mamei,problema este urmatoarea: mama mea a avut un copil din o ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea dupa sora mea fiind doar surori de mama? CrissMirea CrissMirea Buna seara, Sora mea a decedat luna trecuta iar eu sunt singura ruda pe care o mai are in viata, nu a avut niciodata copii. Doresc sa fac succesiunea de cont ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mostenitori necunoscuti bufa bufa Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)