avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ?

Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ?

Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar acestia locuiesc in zona moldovei,defunctul a avut ultimul domiciliu in Bucuresti.

Mentionez ca nu am date despre locul nasterii copiilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:09, 19 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti cu o solicitare dand TOATE datele cunoscute de dumneavoastra si aratand motivul solicitarii, eventual cu un certificat de grefa care sa va sprijine cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan in coproprietate DANUTSRL17 DANUTSRL17 Vreau să cumpăr un teren de 800 m din care 250m aparține unui moștenitor dat de proprietar respectiv tatăl in timpul vieti iar cealaltă bucata aparține ... (vezi toată discuția)
Succesiune Oananm Oananm Buna seara, am niste nelamuriri privind succesiunea pe care trebuie sa o fac dupa decesul mamei,problema este urmatoarea: mama mea a avut un copil din o ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mostenitori necunoscuti bufa bufa Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)