avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

Buna ziua; Am fost doi proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune celalat proprietar a decedat si au mostenit copiii care sunt stabiliti in afara tarii. Acum vrem sa iesim din indiviziune si nu stim decat numele nu si adresele mostenitorilor si bineinteles adresa imobilului, numele celui decedat si nr de carte funciara/cadastral. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot afla adresele mostenitorilor fiindu-mi necesare in demersul pe care vreau a-l fac. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anatanase86 , utilizator 18:20, 15 Noiembrie 2017
Buna seara,
Incercati sa vedeti unde s-a dezbatut succesiunea si rugati notarul sa-i contacteze sau sa va dea adresele lor.
Poate gasiti o ruda in tara care le stie adresele.
Daca sunt inca cetateni romani atunci adresati-va instantei si solicitati citarea prin mica publicitate.
Incercati si prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti unde puteti adresa o solicitare privind adresele mostenitorilor dand toate datele cunoscute.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Exact asta am cautat si noi dar nu avem de unde sa aflam. Ne gandeam poate la OCPI sa existe vreo solutie
S-ar putea, daca s-a dezbatut succesiunea, sa aflati ceva de la DITL local de la capul de rol al terenului.
Mostenitorii sunt stabiliti unul in Los Angeles si celalalt in Virginia, nu vor sa ne dea adresele ca sa iesim din indiviziune ca vor sa vanda asa cum au mostenit-o fara sa mai faca niste cheltuieli,
Succesiunea s-a facut pentru ca altfel nu ar fi putut sa o puna la vanzare dar nu stim unde s-a facut, agentia imobiliara spune ca nu stie decat adresa de email

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - adrese necunoscute mostenitori MariaMihai15 MariaMihai15 Buna ziua! Unchiul meu a decedat in urma cu 2 ani si matusa trebuie sa faca succesiunea. Nu au copii, unicul bun un apt. Unchiul avea 4 frati cu care nu a ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan in coproprietate DANUTSRL17 DANUTSRL17 Vreau să cumpăr un teren de 800 m din care 250m aparține unui moștenitor dat de proprietar respectiv tatăl in timpul vieti iar cealaltă bucata aparține ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil bun propriu Maria Tirnovan Maria Tirnovan Buna ziua! Cazul nostru e asa: sot-sotie care este proprietara de imobil/ bun propriu, se stie de un divort intre ei, afirmat verbal de ei, fara ca acum la ... (vezi toată discuția)