Buna ziua; Am fost doi proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune celalat proprietar a decedat si au mostenit copiii care sunt stabiliti in afara tarii. Acum vrem sa iesim din indiviziune si nu stim decat numele nu si adresele mostenitorilor si bineinteles adresa imobilului, numele celui decedat si nr de carte funciara/cadastral. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot afla adresele mostenitorilor fiindu-mi necesare in demersul pe care vreau a-l fac. Va multumesc
Buna seara,
Incercati sa vedeti unde s-a dezbatut succesiunea si rugati notarul sa-i contacteze sau sa va dea adresele lor.
Poate gasiti o ruda in tara care le stie adresele.
Daca sunt inca cetateni romani atunci adresati-va instantei si solicitati citarea prin mica publicitate.
Incercati si prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti unde puteti adresa o solicitare privind adresele mostenitorilor dand toate datele cunoscute.
Mostenitorii sunt stabiliti unul in Los Angeles si celalalt in Virginia, nu vor sa ne dea adresele ca sa iesim din indiviziune ca vor sa vanda asa cum au mostenit-o fara sa mai faca niste cheltuieli,
Succesiunea s-a facut pentru ca altfel nu ar fi putut sa o puna la vanzare dar nu stim unde s-a facut, agentia imobiliara spune ca nu stie decat adresa de email