avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua, eu si mama mea dorim sa deschidem succesiune dupa fratele meu care a murit acum 7 ani. Parintii mei sunt divortati de 20 de ani si eu nu am tinut legatura cu tatal meu. Intrebarea mea este care sunt modalitatile prin care ii pot comunica tatalui meu ca deschidem succesiunea? avand in vedere ca nu ii cunisc adresa. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:16, 16 Iunie 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o cerere catre DIRECTIA PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti, de unde aflati TOATE datele despre tatal dumneavoastra.
In situatia in care nu aflati de acolo ce va trebuie, notarul va va invita sa faceti o citare prin mica publicitate intr-un ziar de mare raspandire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

mostenitor de negasit dupa deschiderea succesiunii Desideriu Desideriu Dupa deschiderea succesiunii unul dintre mostenitori nu mai este de gasit . Cum se procedeaza ca ceilalti mostenitori sa intre in posesia mostenirii ... (vezi toată discuția)
Drept casa parinteasca CorrinaOana CorrinaOana Buna ziua. Tatăl meu a locuit în casa părintească toată viața și a decedat acum 4 ani. Au fost 4 frați, din care nu mai traieste nici unul in ... (vezi toată discuția)
Inlaturare mostenitor de la succesiune Yola12 Yola12 Buna ziua. As dori sa va prezint o situatie, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Parintii nostri au decedat amandoi,tatal de doar 3 luni. In urma lor am ramas ... (vezi toată discuția)