avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitori

Buna ziua,doresc sa stiu cum pot afla daca 2 soti decedati au avut vreo sora si la ce institutii din Bucuresti trebuie sa ma adresez pentru arborele genealogic(avand o imputernicire notariala pentru aceasta).Cunosc numele si prenumele,data nasterii,numarul certificatului de nastere,prenumele parintilor,adresa celor decedati.
Va multumesc,Cristina Marculescu,mail : alpha_crista@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Marculescu Cristina , utilizator 19:32, 17 Ianuarie 2019
Buna seara,
Va sfatuiesc sa incepeti cercetarile la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Dati toate datele si motivul si va vor ajuta.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regasire sora vitrega kosty40 kosty40 Am informatii ca am o sora vitrega din partea tatalui meu Acesta a decedat si doresc sa o regasesc Din pacate stiu doar anul nasteri ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ? Antik Antik Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ? Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere BOSKY BOSKY Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932 (vezi toată discuția)