avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere certificat nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere certificat nastere

Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932
Cel mai recent răspuns: BOSKY , utilizator 19:20, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Ambasada Rusiei la Bucuresti daca este nascuta pe teritoriul actualei Rusii sau, in functie de locul nasterii, ambasada respectivei actuale tari.
Ei va pot indruma unde sa cautati mai departe.
Daca a decedat pe teritoriul Romaniei sau a fost si cetatean Roman, atunci incercati si la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti Dand TOATE datele.
Avea cetatenie romana si am informatii ca a decedat in Romania
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
BOSKY, utilizator
Problema este ca notarul nu vrea sa faca adrese catre aceste institutii.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Ambasada Rusiei la Bucuresti daca este nascuta pe teritoriul actualei Rusii sau, in functie de locul nasterii, ambasada respectivei actuale tari.
Ei va pot indruma unde sa cautati mai departe.
Daca a decedat pe teritoriul Romaniei sau a fost si cetatean Roman, atunci incercati si la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti Dand TOATE datele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar anatanase86 anatanase86 Buna ziua; Am fost doi proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune celalat proprietar a decedat si au mostenit copiii care sunt stabiliti in afara ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Cetatenie hfriela hfriela -mi-as dori cetatenie in federatia rusa -cum se poate dobandi aceasta -nu vreau sa renunt la cetatenia romana -am studii superioare (vezi toată discuția)