avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu?

Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean strain,a obtinut cetatenia romana in 2001,eu m-am nascut in 95)si stiu de la mama mea ca el este trecut in registrul maternitatii.Vreau sa ii stiu adresa tatalui meu biologic,mentionez ca nu m-a recunoscut la nastere si vreau sa il cunosc. Eu m-am nascut in sector 6 si m-am mutat in Ploiesti. Stiu despre el numele si ca locuieste tot in Sector 6. Daca ma duc la Evidenta Populatiei din Sector 6 imi poate oferi date despre el si cum trebuie formulata aceasta cerere?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:45, 1 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
E bine sa va adresati Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti cu toate datele cunoscute aratand motivul pentru care solicitati aceste date.
Mergeti si la maternitate si solicitati sa vedeti acel registru de nasteri. Aveti dreptul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine informatii de la evidenta populatiei? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Vreau sa ii stiu adresa tatalui meu biologic,mentionez ca nu m-a recunoscut la nastere si vreau sa il cunosc. Eu m-am nascut in sector 6 si m-am ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ? Antik Antik Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ? Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar ... (vezi toată discuția)
Cautare persoana paiudaniela paiudaniela Am un coleg vietnamez care vine in tara sa caute copilul pe care l-a avut cu o romanca, cand era student in Romania.Nu au fost casatoriti.Stie data nasterii ... (vezi toată discuția)