avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot obtine informatii de la Evidenta Populatiei?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot obtine informatii de la Evidenta Populatiei?

Buna ziua. Vreau sa ii stiu adresa tatalui meu biologic,mentionez ca nu m-a recunoscut la nastere si vreau sa il cunosc. Eu m-am nascut in sector 6 si m-am mutat in Ploiesti. Stiu despre el numele si ca locuieste tot in Sector 6. Daca ma duc la Evidenta Populatiei din Sector 6 imi poate oferi date despre el?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:01, 29 August 2018
Da, depuneți o cerere , ei îl vor cauta si dacă persoana dorește sa va cunoască veți primi raspuns cu numărul lui de telefon
Daca nu reusiti printr-o simpla cerere puteti deschide proces si se vor face demersuri.
Poate ar fi mai bine sa apelati la avocat pentru a se ocupa de aceste probleme.
Politia nu o sa il caute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Parinti biologici Zizzy Zizzy Buna ziua, as dori sa aflu date legate despre parintii mei biologici... Este o metoda online prin care se pot afla aceste date? Daca nu se pot gasi online, ... (vezi toată discuția)
Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are copii? DanyD DanyD Pot obtine informatii de la evidenta populatiei daca o femeie a nascut? Ce demersuri trebuie sa fac? Pot obtine aceste informatii daca am CNP-ul femeii care a ... (vezi toată discuția)