avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cautare persoana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cautare persoana

Am un coleg vietnamez care vine in tara sa caute copilul pe care l-a avut cu o romanca, cand era student in Romania.Nu au fost casatoriti.Stie data nasterii copilului si numele de atunci al mamei.Cui trebuie sa se adreseze ?nu vrea nimic, decat sa-l cunoasca, sa-l vada...Nu mai stie nimic de ei din 1975.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:00, 12 August 2018
Ar putea sa incerce o adresa catre Serviciul Evidenta Populatiei. Va fi necesar mai multe detalii. E destul de dificila sarcina.
Buna seara,
Primul loc este la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti CU DATELE CUNOSCUTE.
Eventual sa solicite ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum il gasesc pe verisorul meu primar!? georgiana.lica1 georgiana.lica1 Buna seara! Am o situatie dificila si pur si simplu nu gasesc nici o cale de a o rezolva. Fratele tatalui meu are un fiu care acum are in jur de 28 de ani. De ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat , fara urmasi cunoscuti ... Ion Artene Ion Artene Buna Ziua. Situatie - proprietarul unui apartament este plecat din tara de multa vreme.Intre timp, apartamentul acestuia este locuit de diverse rude ,fara a ... (vezi toată discuția)