avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum il gasesc pe verisorul meu primar!?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum il gasesc pe verisorul meu primar!?

Buna seara! Am o situatie dificila si pur si simplu nu gasesc nici o cale de a o rezolva. Fratele tatalui meu are un fiu care acum are in jur de 28 de ani. De mai bine de 16 ani nu mai stim absolut nicic de el. In urma procesului de divort copilul a ramas la mama lui oar tatal a intrerupt orice fel de legatura cu copilul, Ideea este ca stiu doar numele lui si al mamei sale si data nasterii. Cum as putea sa il gasesc? Ce mijloc de cautare am la indemana? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:51, 4 Ianuarie 2017
Buna seara,
incercati la DIRECTIA PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE, Adresa institutiei: str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Dati toate datele si motivul cautarii.
Va pot ajuta!
Dar nici unchiul nu mai stie de copilul sau nimic?
Pe el l-ati intrebat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regasire sora vitrega kosty40 kosty40 Am informatii ca am o sora vitrega din partea tatalui meu Acesta a decedat si doresc sa o regasesc Din pacate stiu doar anul nasteri ... (vezi toată discuția)
Cautare persoana paiudaniela paiudaniela Am un coleg vietnamez care vine in tara sa caute copilul pe care l-a avut cu o romanca, cand era student in Romania.Nu au fost casatoriti.Stie data nasterii ... (vezi toată discuția)
Cautare proprietar GermanAlex GermanAlex Am o parcela de teren in Cluj. Fiindca in Cluj primaria nu se ocupa de PUZ, trebuie sa il fac eu. Din pacate nu il pot face doar pe parcela mea, ci trebuie sa ... (vezi toată discuția)