avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Regasire sora vitrega
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Regasire sora vitrega

Am informatii ca am o sora vitrega din partea tatalui meu
Acesta a decedat si doresc sa o regasesc
Din pacate stiu doar anul nasteri ,orasul unde ar locui si ca tatal meu i-a platit pensie alimentara
Cum pot face s a o gasesc?
Cel mai recent răspuns: kosty40 , utilizator 12:46, 26 Septembrie 2018
Faceti Adresa la Direcția de evidență a populației din acea localitate si la Primăria din acea localitate. Puteti motiva ca vreti sa o chemați la moștenirea de pe urma tatălui. Si notarul va poate ajuta in gasirea ei daca doriti sa dezbateti succesiunea de pe urma tatălui.

Depinde cati ani are sora. Puteti face verificări si la judecatoria din acea localitate pentru a afla daca s-a judecat tata cu mama surorii.

Daca este localitatea mica, puteti merge acolo direct sa vorbiti cu oamenii.

Poate gasiti mai multe informatii prin actele tatălui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
buna seara,
Avand in vedere ca nu aveti aproape nicio data e bine sa incepeti cercetarile de la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti unde dati datele pe care le stiti si motivul cautarii persoanei.
Sora are în jur de 49-50 ani

Ionita Cristina Avocat a scris:

Faceti Adresa la Direcția de evidență a populației din acea localitate si la Primăria din acea localitate. Puteti motiva ca vreti sa o chemați la moștenirea de pe urma tatălui. Si notarul va poate ajuta in gasirea ei daca doriti sa dezbateti succesiunea de pe urma tatălui.

Depinde cati ani are sora. Puteti face verificări si la judecatoria din acea localitate pentru a afla daca s-a judecat tata cu mama surorii.

Daca este localitatea mica, puteti merge acolo direct sa vorbiti cu oamenii.

Poate gasiti mai multe informatii prin actele tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Oananm Oananm Buna seara, am niste nelamuriri privind succesiunea pe care trebuie sa o fac dupa decesul mamei,problema este urmatoarea: mama mea a avut un copil din o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Sorin2018 Sorin2018 Buna ziua Am si eu o intrebare referitoare la o dezbatere succesorala. Vreau sa dezbat o succesiune dupa tatal meu care a decedat si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Citare mostenitor la dezbaterea succesiunii elisa27 elisa27 buna ziua. mi-a murit tatal, si as dori sa imi caut sora vitrega din alt judet printr-o citare intr un ziar national, pentru succesiune. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)