avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cautare proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cautare proprietar

Am o parcela de teren in Cluj. Fiindca in Cluj primaria nu se ocupa de PUZ, trebuie sa il fac eu. Din pacate nu il pot face doar pe parcela mea, ci trebuie sa cuprinda si parcelele libere de constructii din jur. La una din parcele nu il gasesc pe proprietar. Fara el nu pot continua. Am numele. Cautari pe retelele de socializare nu au returnat nimic. Adresa sa e gresita - nu exista. Am telefonul dar nu e activ. A divortat dar nu o gasesc nici pe sotie. Stiu numele lui si numele fostei sotii. Cum pot rezolva problema? La ce organe pot apela. De la Cartea Funciara am datele pe care le am, dar nimic mai mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:26, 19 Iunie 2019
Buna ziua,
Incercati aici: Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date
str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti
Conditiile le gasiti in link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum il gasesc pe verisorul meu primar!? georgiana.lica1 georgiana.lica1 Buna seara! Am o situatie dificila si pur si simplu nu gasesc nici o cale de a o rezolva. Fratele tatalui meu are un fiu care acum are in jur de 28 de ani. De ... (vezi toată discuția)
Regasire sora vitrega kosty40 kosty40 Am informatii ca am o sora vitrega din partea tatalui meu Acesta a decedat si doresc sa o regasesc Din pacate stiu doar anul nasteri ... (vezi toată discuția)
Obtinere act de proprietate - imobil detinut cu chitanta de mana ContSters301910 ContSters301910 Buna. Am o intrebare. Socrul meu a dobandit acum 17 ani de la o vecina o bucata de teren, pe care are un contract de vanzare cumparare doar de mana, el si ... (vezi toată discuția)