avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... cetatenie
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

cetatenie

-mi-as dori cetatenie in federatia rusa
-cum se poate dobandi aceasta
-nu vreau sa renunt la cetatenia romana
-am studii superioare
intrebati ambasada rusa
[ link extern ]
Legea rusa interzice dubla cetatenie.
Nu exista nici un drept de reacordare a cetateniei unui descendent al unui cetatean URSS cu exceptia cazului in care a fost nascut pe terioriul Rusiei si este etnic rus.

Dobandirea cetateniei ruse duce la pierderea cetateniei romane si toate drepturile acordate de aceasta (libera circulatie, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate obtinere dubla cetatenie romano-rusa Bogdan_2011 Bogdan_2011 (In cazul in care locul subiectului nu este in aceasta arie, rog un moderator sa-l mute in aria corespunzatoare, cu scuzele de rigoare) Buna ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane prin casatorie kpas2005 kpas2005 in cazul cetatenilor moldoveni ,casatoriti cu cetateni romani ,care isi pastreaza domiciliul in republica molvova, cat timp dureaza obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei ruse FlorinGeorge16 FlorinGeorge16 Buna ziua . Sunt cetatean roman.... momentan ma aflu la stiudi in Rusia.... intrebarea mea e : doresc sa ma insor aici cu o rusoaica .. care sunt documentele ... (vezi toată discuția)