avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce pot face sa imi gasesc mama??
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce pot face sa imi gasesc mama??

Ea a divortat demult de tata si a plecat,imi doresc din suflet sa o gasesc chiar daca ea nu vrea sa ma caute,va rog sa ma ajuta ti!!
Cel mai recent răspuns: cristianstavarache , utilizator 09:57, 12 Noiembrie 2017
Nu mentineti legatura cu alte rude care ar putea sa va furnizeze informatii depre unde se afla,unde domiciliaza mama dv?
Buna ziua,
Va puteti adesa cu o solicitare la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti cu o solicitare aratand TOATE datele pe care le aveti. nume, Prenume, CNP (in gasiti pe cerificatul de nastere), datele dumneavoastra, ultima adresa cunoscuta, etc.
eu eram mic cand a plecat si singurele rude care le cunosc sunt bunici unde am fost lasat dar au murit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să-mi găsesc bunicul? Bianca139 Bianca139 Incerc să-mi găsesc bunicul nu știu prea multe lucruri despre el (vezi toată discuția)
Drept de mostenire elennnaaa elennnaaa Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati si indrumati in urmatoarea situatie:bunicii tatalui meu i-au facut acestuia si sotiei sale din momentul respectiv testament ... (vezi toată discuția)
Gasirea tatalui Emerik Petru Berar Emerik Petru Berar asi vrea sa stiu daca pot sa il gasesc pe tatal meu dupa CNP.nu stiu numele tatalui meu si nici o adresa sau cand e nascu (vezi toată discuția)