avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate gasirea tatalui
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

gasirea tatalui

asi vrea sa stiu daca pot sa il gasesc pe tatal meu dupa CNP.nu stiu numele tatalui meu si nici o adresa sau cand e nascu
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:33, 20 Mai 2018
Buna ziua,
Numele este trecut in certificatul de nastere.
Daca nu aveti alte date incercati prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti si transmiteti TOATE datele cunoscute.
Cu privire la data nasterii tatalui, daca aveti CNP atunci:
prima cifra este 1 fiind sexcul masculin
urmatoarele doua cifre sunt anul nasterii
urmatoarele doua luna si inca 2 ziua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Smarandache Smarandache Doresc sa imi fac, notarial, succesiunea dupa mama, sunt unicul copil si unicul succesibil. In certificatul meu de nastere mama poarta numele tatalui meu, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa imi gasesc mama?? cristianstavarache cristianstavarache Ea a divortat demult de tata si a plecat,imi doresc din suflet sa o gasesc chiar daca ea nu vrea sa ma caute,va rog sa ma ajuta ti!! (vezi toată discuția)