avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalcularea grupelor de mumca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalcularea grupelor de mumca

Buna ziua
Sunt pensionar ptr limita de virsta m-am pensionat in luna 09./2017 am o vechime de 42 ani lucrati din care 28 in grupa 2 de munca ,doresc sa stiu daca eu ma incadrez in categoria persoanelor care. Vor beneficia de noua lege promulgata i
privind grupele de munca (lege promulgata in luna 07/2018 privind recalcularea grupelor de munca cu incepere de la 1 .10./2018)


Cel mai recent răspuns: interval , utilizator 12:18, 29 Iulie 2018
Nu.
Din cate am citit, aceasta lege recent promulgata,se refera doar la reducerile de care pot beneficia cei care vor sa iasa la pensie inainte de a implini varsta standard, in cazul in care lucreaza sau au lucrat in conditii de gr I sau II de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)
Pensionare bogdybal bogdybal Sunt nascut la data de 1.07.1952, iar in iulie 2010 implinesc 40 ani de munca. Pana in 2001 am avut gr. a II-a de munca. La ce etate pot iesi la pensie? Va ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta de pensionare limita de varsta ccandrici ccandrici Tatal meu este nascut la 06.01.1952 Vechime in munca:35 ani si 7 luni. Mai sunt si urmatoarele perioade, care nu sunt sigur daca se considera stagii ... (vezi toată discuția)