avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTUALIZARE ADRESA STRADALA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTUALIZARE ADRESA STRADALA

Buna ziua! Pentru actualizarea adresei stradale, mai exact a numarului de imobil, care a fost modificat de Primarie cu zeci de ani în urmă, și a rămas același in CF, în schimb în contractul de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere prin care am dobândit imobilul, în actele de identitate, contracte furnizori este înscris numărul real, actual,în acest sens am solicitate Primăriei o adeverință pentru a o depune la OCPI pentru modificarea în CF a numarului de imobil, la care a trebuit să depun; CF , contractul de vanzare-cumpărare, plan de situație, am achitat taxa. După 30 de zile de la depunere mi s-a solicitat sa depun un Plan de situație cu inventarul de coordonate/Schița de CF cu vecinătațile imobilului înscris în CF. Va rog să-mi explicați ce reprezintă aceste documente și cine o să mi le elibereze? Nu știu dacă am fost suficient de explicită! Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)