avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare bani primiti din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare bani primiti din strainatate

Buna ziua. Daca cineva a avut un proces cu o companie din strainatate, si a castigat procesul sau o intelegere cu compania, si urmeaza sa primeasca o suma de bani intr-un cont din RO, poate aceasta suma sa fie impozitabila? Sau cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! va rog frumos cum se procedează ? Șeful meu de ... Ion- Ana Ion- Ana Buna ziua ! Va rog frumos cum se procedează ? Șeful meu de la instituția unde eram subordonat, i s a imputat o sumă de bani de către o comisie de la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit 16%? student02 student02 Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez intr-o tara care nu este in Europa, banii imi vor fi livrati din acea tara in contul bancar din Romania. Voi calatori mult, ... (vezi toată discuția)