avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Va rog frumos cum se procedează ? Șeful ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Va rog frumos cum se procedează ? Șeful meu de ...

Buna ziua !
Va rog frumos cum se procedează ?
Șeful meu de la instituția unde eram subordonat, i s a imputat o sumă de bani de către o comisie de la eșalon superior...dar și nouă subordonaților....evident o sumă mai mică, în funcție de salariul fiecăruia....
In urma procesului intentat de șeful nostru a câștigat procesul la curtea de apel...întrebarea este , cum putem sa intram in posesia banilor pe care noi deja i am achitat la ANAF. ??? Urmează cumva sa primim de la ANAF înștiințare, ??
Sa facem noi demersuri în sensul asta ?
Cum, unde !.
Anaf-ul ne a spus că ei trebuie să primească ceva oficial !
Va mulțumesc mult !
App. Unde găsesc răspunsul dumneavoastră ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
Ion- Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 22 Septembrie 2023
Seful dvs a castigat intreaga suma sau numai pentru partea lui?
Șeful meu a câștigat procesul pentru toți...
Deci cred că toți (7 ) trebuie sa ne de-a anaf-ul înapoi banii

Cornel Vasile a scris:

Seful dvs a castigat intreaga suma sau numai pentru partea lui?

Va dau Nr de telefon al meu
0745752900
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
Ion- Ana, utilizator
Nu am ce sa fac cu nr dvs de telefon, iar postarea lui incalca Regulamentul acestui Forum. .. putem discuta in privat daca vreti mai multe lamuriri ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog sa-mi raspundeti rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Uitati care este problema mea : Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in per de proba Dyonisia2001 Dyonisia2001 Buna seara! Am o situatie neclara in legatura cu concedierea unui angajat in perioada de proba. Acest angajat nu a primit nici o notificare prin posta,nu i s-a ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata datorii anaf-consecinte nefaste? industrialfinder industrialfinder Bună ziua, Am încheiat o CONVENTIE cu Statul român prin care mă obligam să îi plătesc o datorie în rate, conform unui grafic de plăţi. După ce am ... (vezi toată discuția)