avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu kinetoterapeut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu kinetoterapeut

Cat este salariul unui kinetoterapeut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 29 Iulie 2018
Salariul se negociaza si este trecut in contractul individual de munca semnat de salariat si angajator. Salariul negociat nu poate fi mai mic de salariul minim brut pe economie.
1900 lei este salariul minim , indiferent de ce studii sunt necesare pentru ocuparea acelui post.
multumesc , dar un contabil?
Indiferent de ce studii sunt necesare pentru ocuparea acelui post sau de postul care urmeaza a fi ocupat ,angajatorul nu are decat obligatia sa acorde salariul minim brut pe economie .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare salariu nikici nikici Un contabil junior poate castiga 1000 de lei? (vezi toată discuția)
Salariul minim pt. studii superioare gherea gherea Buna ziua, As vrea sa stiu, va rog, care este salariul minim in 2018 pt. cei cu studii superioare? Multumesc (vezi toată discuția)
Salariul minim Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Sunt sofer de tir pe comunitatea europeana si sunt angajat la o firma din România si am salariul minim pe economie+ diurna. Vreau sa stiu ce portita a găsit ... (vezi toată discuția)