avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei

Buna ziua.
Am iesit la pensie in 2014.
De ce nu beneficez si eu de recalcularea pensiei? Am lucrat 16 ani de zile in grupa 1, am iesit la pensie la 54 ani dar cu o pensie destul de mica la cei peste 35 ani de cotizare. De ce beneficiaza doar cei iesiti pana in 2011???
Tatiana Cristea
Cel mai recent răspuns: tatiana18 , utilizator 08:26, 30 Iulie 2018
Beneficiaza doar cei care nu au primit majorarea.
D-voastra ati primit majorarea de 50% odata cu deschiderea drepturilor prin aplicarea art.100 din legea 263/2010
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie mihaimares59 mihaimares59 Sunt pensionar. am lucrat din 1980 pana in 2014 dintre care 20ani si 6 luni in grupa 1- 100 % (toxic si conditii grele )si2 ani in grupa 2. dupa legegea 19 pe ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie balaceanuandrei balaceanuandrei Daca tatal meu a iesit la pensie acum 2 ani ,la varsta de 60 de ani cu 35 de ani de cotizare din care 11 ani in grupa 1 de munca beneficiaza de recalcularea ... (vezi toată discuția)
Noua lege de pensionare Dumitru-50 Dumitru-50 Sunt pensionar din 27 Ian 2016.Am lucrat în grupa 1 15 ani .Beneficiez de recalcularea pensiei? (vezi toată discuția)