avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Daca tatal meu a iesit la pensie acum 2 ani ,la varsta de 60 de ani cu 35 de ani de cotizare din care 11 ani in grupa 1 de munca beneficiaza de recalcularea pensiei conform noi legi privind grupele de munca?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:59, 11 Octombrie 2019
Nu.
A primit majorarea la deschiderea drepturilor prin aplicarea prevederilor art.100 din legea 263/2010.
Mentiunea se regaseste la punctl "G" din decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii petcu_lucianromeo@yahoo.com petcu_lucianromeo@yahoo.com Ma numesc Petcu Lucian Romeo nascut pe 28.04.1954 si as fi interesat daca noile prevederi de recalculare a pensiei in baza grupelor de munca mi se aplica si ... (vezi toată discuția)
Aplicarea prevederilor art. 169 din legea nr. 263/2010 marimor marimor sun pensionar la limita de varsta si vechime completa (stagiu complet de cotizare 30 ani din care 29 grupa 2 , total vechime 35 ani),iesit la pensie in mai ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei tatiana18 tatiana18 Buna ziua. Am iesit la pensie in 2014. De ce nu beneficez si eu de recalcularea pensiei? Am lucrat 16 ani de zile in grupa 1, am iesit la pensie la 54 ani ... (vezi toată discuția)