avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vanzare imobil + calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vanzare imobil + calcul indemnizatie crestere copil

Buna seara,

Avand in vedere acest aspect:

"Daca veniturile realizate de PFA din vanzarea imobilului sunt incadrate in categoria veniturilor din activitati independente, acestea vor fi luate in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Asadar, veniturile din vanzarea bunului se incadrareaza in categoria veniturilor din activitati independente daca bunul vandut face parte din patrimoniul afacerii."

- Sa inteleg ca, eu ca persoana fizica, daca detin un imobil, pot sa trec imobilul pe PFA, apoi sa vand imobilul, si apoi acest venit din vanzarea imobilului sa intre la baza de calcul pentru indemnizatia de crestere a copilului daca nasc ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 30 Iulie 2018
Ati inteles corect situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare imobil - indemnizatie crestere copil ccc anca_ro anca_ro Venitul impozitat pentru vanzarea unui apartament se ia in considerare la calculul pentru indemnizatia pentru concediul de crestere copil? Multumesc (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pentru plata indemnizatiei de crestere copil dana_stiubei dana_stiubei Buna seara, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc pe 30 martie 2011. Sunt anjgajata de 3 ani la o firma privata si doresc sa stiu daca pot deschide un pfa, sa ... (vezi toată discuția)
Legea maternitatii si pfa-ul Ssimo Ssimo Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: sunt angajata intr-o companie de 2 ani. Mi s-a propus sa trec in regim de pfa, dar am ramas insarcinata. Daca fac trecerea ... (vezi toată discuția)