avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar concediu crestere copil

Bună ziua!
Dosarul cu actele necesare pentru obținerea concediului de creștere a copilului trebuie depus obligatoriu în localitatea de domiciliu? (întreb asta pentru că locuiesc în alt oraș față de cel în care am domiciliul si n-am făcută mutație) Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Unde se depune cererea de acordare a alocatiei de stat pentru copii? Elena_76 Elena_76 Buna seara. Va rog sa-mi dati si mie un raspuns pentru urmatoarea situatie: Am niste prieteni, cuplu, care nu sunt casatoriti si au impreuna un copil nou ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copil un roman un roman bine v-am regasit! As vrea si eu o parere autorizata pentru urmatorul caz: Fiul meu a devenit taticul unei fetite acum trei luni.S-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eualexandra eualexandra Buna ziua! Am si eu unele nelamuriri in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului. Eu sunt masteranda in anul I, si am urmat la zi, fara ... (vezi toată discuția)