avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... recunoastere diploma in Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

recunoastere diploma in Italia

Buna ziua,
As dori sa fac un curs OSS ( cu recunoastere in U.E.) in Italia, unde am rezidenta de 8 ani .
Aici mi-au spus ca imi trebuie terza media in Italia sau diploma de bacalaureat tradusa ( Haga Convention) si cu declaratia de valoare de la Consulatul Italiei din Bucuresti.
Ma intreb si va intreb ;'' Nu suntem in U.E?'' De ce ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ciubotaru Daniela , utilizator 18:59, 30 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos! In acest caz pot sa procedez mai usor cu testul de limba si gata! Da ,birocratia asta ne "mananca" de pe o zi pe alta. Nici nu stiti de cate ori m-am lasat pagubasa, nu mai stiu ce sa mai spun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoașterea diplomei de bacalaureat in italia Ciubotaru Daniela Ciubotaru Daniela Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am procedat corect, in legatura cu recunoasterea diplomei de bacalaureat in Italia. Am facut toate demersurile ... (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Diploma studii italia anne89 anne89 Buna ziua! Am o cunostinta care e stabilita in Italia si a facut studiile gimnaziale si liceale acolo, si acum de sarbatori vrea sa faca un curs de frizerie ... (vezi toată discuția)