avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Procedura recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Procedura recuperare taxa de poluare

Am achizitionat un autoturism(persoana fizica) de la o societate care s-a desfiintat ulterior, acesta fiind achizitionat in leasing si achitat integral.
Cum procedez pt recuperarea taxei de poluare?
Cu stima coflea vasile. multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 14:17, 30 Iulie 2018
Nu mai este necesar să deschideți acțiune în instață, pur și simplu formulați o cerere adresată Anaf, cu acest obiect.
Daca aveti calitatea de proprietar, care a achizitionat autovehiculul prin sistemul de leasing financiar, puteti depune cerere de restituire a taxei auto la organul fiscal competent pana la data de 31 august 2018. Cererea poate fi descarcata de pe site-ul: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire taxa auto ContSters42967 ContSters42967 Anexa nr.3 la normele metodologice CERERE DE RESTITUIRE Către(organul fiscal competent) __________________________________________ Subsemnatul/Subscrisa ... (vezi toată discuția)