avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Buna ziua! Lucrez in invatamant si m-am transferat de la o scoala la alta incepand cu 1 august desi mai am de efectuat 20 de zile de CO. As vrea sa stiu cum si de cine trebuie sa fiu platita in conditiile in care eu am luat avansul pe concediu insa de la 1 august voi fi salariata altei unitati. Si daca imi mai pot continua concediul pentru ca am bilete luate deja pentru plecare. As vrea, daca imi puteti raspunde, sa imi dati si baza legala pentru ceea ce trebuie facut.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
kalinda, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intrerupt de concediu postnatal... drepturi banesti ??? adina_1 adina_1 buna ziua! sunt cadru didactic titular iar pt anul şcolar 2008-2009 am satisfacut intreg stagiul de activitate in scoala, drept pentru care beneficiez conform ... (vezi toată discuția)
Concediu silverlining silverlining Am platit un sejur pentru anul urmator intr-o anumita perioada, urmeaza sa fac si programarea concediului in acea perioada. Imi poate fi interzisa programarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi detasare 100marian2011 100marian2011 Daca un cadru didactic este detasat incepand cu 20.06.2012 intr-o functie de inspector in ISJ Cluj, concediul de odihna aferent anului scolar 2011/2012 (lunile ... (vezi toată discuția)