avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare act constitutiv prin diminuare parti ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare act constitutiv prin diminuare parti sociale si majorare capital social

Buna ziua, am si eu o intrebare. Fiind plecat din tara in ultimul an de zile cu jobul de abia acum am descoperit ca asociatul meu cu care aveam o firma 50/50% a depus o modificare a actului constitutiv prin care imi diminua numarul de parti sociale de la 50% la 9,09% prin aport de capital si mi s-a revocat functia de administrator pe care o aveam impreuna cu el. Documentul l am gasit in monitorul oficial din martie 2018. Exista vreo cale de atac ?

Alte discuții în legătură

Revocare admin/ excludere asociat srl zaitzus zaitzus Buna ziua, vin in fata dumneavoastra cu o problema si anume: In August 2013 am infiintat o srl avand domeniul de activitate distributie. Suntem 3 asociati, ... (vezi toată discuția)
Motiv amanare inregistrare firma robert_11 robert_11 [quot][b]Motiv amanare - Art. 8 din actul constitutiv nu respecta prevederile legii 31/1990 privind majorarea capitalului social. ... (vezi toată discuția)
Un srl detine aport in natura un teren si o constructie. alex_aditza@yahoo.com alex_aditza@yahoo.com Buna ziua. Un SRL detine aport in natura un teren si o constructie. Acestea au fost aduse ca aport in natura la capitaul social in anul 1995 de catre ... (vezi toată discuția)