avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asociație de proprietari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asociație de proprietari

Este legal ca președintele asociației de proprietari care este și administratorul respectivei asociaţii să emită factura de servicii de administrare din SRL-ul pe care îl deține? Menționez că în momentul de față președintele îndeplinește cumulativ cele 2 funcții. Asociația de proprietari nu are un administrator autorizat/atestat. De asemenea SRL-ul nu are ca obiect principal de activitate-administrare imobile - cod caen 6832. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Administrare imobil prin interpus conjoint conjoint Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de ... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Caen 8110 sau caen 8632 - contract administrare imobil Instal Instal Buna ziua, Am primit o solicitare din partea unui proprietar de imobil rezidential pentru preluarea in administrare a imobilului respectiv, necesitatile lor ... (vezi toată discuția)