avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestarea unui titlu de proprietate stabilit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestarea unui titlu de proprietate stabilit prin restituirea proprietatilor

Strabunicul meu a avut pamant luat la CAP. El a avut 4 copii. Bunicul meu a decedat inainte de revolutie.Ceilalti trei frati au facut cerere de restituire a proprietatilor parintilor. Au primit un titlu de proprietate comun pe numele celor trei. Tatal meu a decedat si el dupa revolutie, iar eu m-am stabilit in strainatate. Tatal meu nu a facut cerere de restituire, iar eu am aflat de curand de aceasta posibilitate ca si de existenta titlului de proprietate pe numele unchilor si matusilor tatalui meu. Intrebarea este: Exista o cale legala de a contesta titlul de proprietate pentru a fi introdus si eu ca mostenitor al strabunicului?
Daca tatal dvs nu a facut demersuri in baza legilor fondului funciar nu aveti variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Succesiune (?) pamant libra_y2005 libra_y2005 Doresc cateva sfaturi legate de urmatoarea situatie de succesiune Bunicii mei, care a murit in 1990 a avut 3 copii- 2 baieti si o fata. In urma lor a ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)