avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie în Eritreea
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie în Eritreea

Cum ma pot casatorii in Eritrea si daca ma casatoresc o sa fie probleme pentru sotia si fiica mea care sint cu cetatenie eritreana?
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 09:15, 31 Iulie 2018
Puteti face casatoria la cea mai apropiata ambasada a Romaniei din strainatate, apoi solicitati viza pentru sotie si fiica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte căsătorie la ambasadă Mario22222 Mario22222 Ce acte sint necesare pentru casatorie la ambasada atat pentru mine cat si pentru sotia mea care este de cetatenie eritreana si avem o fetita impreuna, care ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)