avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare parti sociale

Buna ziua! Cetatean strain asociat la o firma in Romania, aflat in imposibilitatea de a veni in Romania, cum poate ceda partile sale asociatului roman sau fiului sau ?Poate face procura in tara de origine fiului ?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MariaMarcela , utilizator 09:47, 1 August 2018
Buna ziua. Da, poate face o imputernicire in acest sens. Trebuie prevazute detaliile tranzactiei foarte clar si trebuie facuta procedura de apostilare sau supralegalizare, in functie de tara semnatara a actului. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta in privat. O zi buna
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar pt cetateni straini nerezidenti in romania asociati intr-un srl SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna seara,ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce trebuie sa faca 3 cetateni straini nerezidenti in Ro care sunt asociati la un srl in Romania pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie in pakistan dana1966 dana1966 m-am casatorit in pakistan, eu fiin romanca si el pakistanez. Eu m-am intors in tara, si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a legaliza casatoria ... (vezi toată discuția)
Apostilarea actelor... alisse alisse actele de ident si de stare civila depuse intr-un dosar de catre o pers care nu e roman si nu are cetatenie romana trebuiesc apostilate,traduse,apoi ... (vezi toată discuția)