avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu prenatal

Buna ziua. As avea si eu o intrebare de la 1 iulie am intrat in concediu prenatal si am salariu minim pe economie de 1900 de lei. Cati bani ar trebui sa iau acum la sfarsitul lunii pt ca de la firma nu mi sa spus?
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna neefectuat Irimad Irimad Buna ziua , lucrez din ianuarie 2018 nu mi-am luat nici o zi de concediu si acum vreau sa plec din firma. Am salariu minim pe contractul de munca dar in mana ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal AndreeaIvan28 AndreeaIvan28 Buna ziua. Urmeaza sa nasc zilele astea. Sunt in concediu prenatal din 8 iulie. Din luna aprilie am fost in concediu medical, sarcina cu risc. Salariul meu ... (vezi toată discuția)
Prenatal si postnatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. Imi puteti explica, va rog, cum se calculeaza prenatalul si postnatalul ? Pe CM scrie 85%, insa mi s a calculat la 75% ( cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)