avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul concediu de odihna neefectuat

Buna ziua , lucrez din ianuarie 2018 nu mi-am luat nici o zi de concediu si acum vreau sa plec din firma. Am salariu minim pe contractul de munca dar in mana iau 1700 lei. Vreau sa ma lamuriti cati bani mi se cuvin pe concediu neefectuat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:06, 7 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
20 zile / 12 luni = 1,66 zile/luna x 10 luni = 16,6 zile rot. 17 zile x 8 ore x 11,45 lei/ora = 1557 lei brut, ~ 850 net
Ce primeati "in mana" diferenta de completare la salariul net, nu se ia in considerare, se pleaca de la brutul de 1900 lei.
Suma de 1700 lei net apare pe fluturasul de salariu sau e o intelegere verbala cu patronul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are salariul minim pe economie este clar ca diferenta o ia "in mana", verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in concediul de odihna atlantiana atlantiana Am o nelamurire cu privire la calculul salariului meu din decembrie. Pe fluturas apar [b]7 zile de concediu de odihna[/b], suma aferenta fiind [b]551 lei ... (vezi toată discuția)
Prenatal si postnatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. Imi puteti explica, va rog, cum se calculeaza prenatalul si postnatalul ? Pe CM scrie 85%, insa mi s a calculat la 75% ( cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)