avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... întrebare - refacere geamuri termopan executate ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

întrebare - refacere geamuri termopan executate greșit

buna ziua.acum 2 luni de zile miam dat comanda la niste geamuri termopan...saptamana trecuta a venit cu ele sa mi le monteze dar sunt mai mici cu 20 de cm o zis domnul ca imi face altele de o saptamana tot ma amana de pe o zi pe alta...ce ii de facut?pot sa ma duc la opc sa depun plangere?pot rezolva ceva?geamurile sunt platite am bonul fiscal
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Refacere geamuri termopan executate greșit camelia2012 camelia2012 buna ziua.acum 2 luni de zile miam dat comanda la niste geamuri termopan...saptamana trecuta a venit cu ele sa mi le monteze dar sunt mai mici cu 20 de cm o ... (vezi toată discuția)
Un sfat, vã rog maria_cseh maria_cseh În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară ... (vezi toată discuția)
Un sfat, dacã se poate maria_cseh maria_cseh În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară ... (vezi toată discuția)