avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inmatriculare auto sh pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inmatriculare auto sh pe PFA

Buna ziua

Am achizitionat o masina sh din Germania de la o persoana fizica. Pretul este sub 10.000 euro (nu stiu daca este relevant).
Doresc sa inmatriculez masina pe PFA.

Intrebarea mea este:
Am nevoie de acel "Certificat" de la ANAF (care cred ca are legatura cu TVA-ul) daca eu am cumparat masina de la pers fizica ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Tva masina sh spatiul intracomunitar IoanaVT IoanaVT Buna ziua! Am achizitionat o masina sh de la un dealer din Germania (firma care nu aplica tva doar la marja de profit), pe persoana fizica, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh pe firma din germania U_S U_S Buna ziua, Am si eu o intrebare, pentru ca am auzit o multime de variante. Vreau sa cumpar o masina SH din Germania pe firma. Din cate am aflat,dorind sa o ... (vezi toată discuția)