Am o masina inregistrata pe firma care a iesit din leasing, si binenteles si din garantie.Acum s-a stricat ceva la motor si ma costa reparatia cit jumatate de masina.Vreau sa vind masina unei persoane fizice.Am de la service o constatare ,si pretul pentru reparatie.Intrebarea mea este care este cel mai mic pret cu care o pot vinde?
masina a costat 58.000 euro.
si inca o intrebare,tai factura pe persoana fizica si fac dispozitie de incasare,bon fiscal sau chitanta?
am scazut tot ce se putea scadea, am studiat piata, avind in vedere ca reparatia costa asa mult , firma a decis sa o vinda cu 6000 euro(este vorba de un BMW seria 6),poate?
la factura persoanei fizice atasez dispozitie de plata ,chitanta , sau bon fiscal?
in conditiile in care veti vinde masina unei persoane fizice , cheltuiala va fii deductibila in conformitate cu prevederile Codului fiscal, chiar daca pretul de vanzare va fi mai mic decat valoarea neamortizata a acestuia in evidenta contabila, factura si chitanta deoarece nu este o activitate curenta ci una ocazionala , referire in normele metodologice ale OUG 28 / 1999