avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari judecatoresti

Am fost repus in functie conform sentintei judecatoresti definitive si irevocabile incepand cu data de 17.07 si am facut solicitarea catre angajator pentru plata salariilor conform sentintei in data de 19.07. Care este termenul legal in care angajatorul trebuie sa-mi plateasca salariile pentru perioada stabilita de instanta ( 1 an retroactiv ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 1 August 2018
Despre ce sector este vorba , bugetar sau privat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea in drepturi Ciobanu Genoveva Ciobanu Genoveva Daca nu am facut cerere de reangajare in termen de 10 zile de la darea sentintei in cazul unui litigiu de munca, pierd toate celelalte drepturi( in sentinta ... (vezi toată discuția)
Cum e corect maiamaria maiamaria buna ziua.as vrea sa stiu dc este corect. un contract pe durata determinata - 1 luna, de pe 17.06 pana pe 19.07, intrucat , 17.07.e zi nelucratoare, 19 fiind ... (vezi toată discuția)
Art. 277 c. muncii - sentinta definitiva neexecutata, considerata de procuror ca incorecta ContSters39052 ContSters39052 Prin Sentinţa Civilă nr. 1392/30.09.2008 a Tribunalului C., definitivă şi irevocabilă prin Decizia nr. 823/R/09.12.2008 a Curţii de Apel B. s-a ... (vezi toată discuția)