avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... permis retinut alcol 0,48...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

permis retinut alcol 0,48...

mi sa retinut permisul de conducere la 0,48 alcol vara evenimente neplacute, eram pur si simplu la un gratar,si bausem 4 beri la 0,5 liri si alea lente, nu baute pe graba... ce am de facut sau ce trebuie sa fac... au trecut 7 luni si in dovada scrie "fara drept de a conduce" nici decum fre-un termen... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: fronel , utilizator 13:08, 1 August 2018
Normal ca nu urmeaza sa primesti felicitari. Se va pune probabil in miscare un dosar penal care pana nu se solutioneaza de catre instanta, nu puteti sa mai conduceti. In functie de antecedente se poate dispune si anularea permisului.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
viorel55, utilizator
multumesc viorel
Buna ziua,
Angajati-va avocat.
Urmeaza dosar penal avand in vedere ca in sange aveati, probabil, peste 0,8 asa caaa.
De permis ... uitati cativa ani sau restul vietii.
Alcoolul si covrigul nu fac casa buna.
Art. 336. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
multumesc de raspuns, iar avocatul imi poate rezolva cazul, si sa primesc permisul auto?
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
fronel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac ? Anonim8592 Anonim8592 Am o cunostinta caruia i-a fost retinut permisul pentru o alcoolemie de 1,20 in sange si 0,79 la etilotest. As vrea sa aflu care este pedeapsa pe care o va ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut? cristina 1981 cristina 1981 Buna seara ,sotul meu a fost prins băut la volan cu alcol .0,48.si la dus la IML .pe 16 dec .Cum procedăm?ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Alcool la volan - consecinte George432 George432 Buna ! Am fost prins cu 0,94 in fiola , la sange mult mai mult , dupa cum cred ca si stiti . Acuma ce as putea face ? Cat o sa primesc si cand o sa mi revad ... (vezi toată discuția)