avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politist

Am facut o sesizare la ipj cu privire la o distrugere a unui geam iar politistul de la comuna nu a dorit sa intocmeasca proces verbal de distrugere si am primit raspun ca au facut cercetari si au trimis dosarul la politia municipiului iar acolo scrie ceva de art 59 nr 360 din 2002 ce reprezinta acest articol.multumesc
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 16:55, 1 August 2018
Legea 230/2002 actualizat în 2018 - Statutul polițistului; art. se referă la modul cum se desfășoară cercetarea disciplinară ... poate a fost sancționat organul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Am fost sanctionat disciplinar cu mustrare scrisa pt savarsirea de 2 abateri disciplinare: \"comportament neadecvat\"si \"neglijenta in indeplinirea ... (vezi toată discuția)
Cadru legislativ care reglementeaza cercetarea disciplinara adaescu adaescu As dori sa aflu care act normativ reglementeaza cercetarea administrativa si ce trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu, sub sanctiunea nulitatii absolute,un ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere impotriva unui politist- competenta parchet? danaa1 danaa1 Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penala impotriva unui organ de cercetare penala (politist) ? Este de competenta Parchetului ... (vezi toată discuția)