avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț si pensie de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț si pensie de întreținere

Buna ziua.Sunt despartita in fapt de 5 ani in urma casatoriei nu am avut copii dar fostul sot ia dat numele lui copilului meu rezultat dintr-o casatorie anterioara (mentioneza ca la acel moment copilul avea tatal biologic in certificat)la divort ar trebui sa cer pensia alimentara pentru copil am posibilitatea de a refuza.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort cu mama insarcinata CristianaPop2 CristianaPop2 Buna ziua, am o intrebare va rog. Sotul si sotia divorteaza la notar, moment in care sotia este insarcinata cu un alt partener (aceasta fiind despartita in ... (vezi toată discuția)
Filiatie slivi slivi Speta incalcita rau: Doua persoane casatorite dar in fapt, despartite de n ani. In acest timp \\"Dna.sotie\\" naste doi copii dintr-un concubinaj, dar ii ... (vezi toată discuția)
Copilul cui? crisis81 crisis81 Am si eu o dilema. Sunt casatorita legal cu un barbat de care in fapt sunt despartita din august 2009. Nu aveam copii impreuna asa ca am adoptat o fetita si am ... (vezi toată discuția)