avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... date de contact
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

date de contact

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon sau o adresa de mail pentru d-na judecator diaconu alina
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 22:14, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stai calmă, nu ai voie să contactezi judecătorii. Te poți trezi cu dosar penal.

Dacă ai o cauză pe rol, urmează procedura normală.
vreau sa discut pe mail sa trimit sa nu imi puna poprire la munca sa platesc eu suma 5 rate si am mai facut asa cu un dosar cu un birou exectuor si mi a raspuns pe mail si am achitat datoria in 3 rate direct in contul executorului
nu pot tot asa?
sau trebuie sa aflu executorul?
exista o diferenta intre executori judecatoresti si JUDECATORI. Vedeti cine e executorul si luati legatura cu el. Pe documentele primite trebuie sa existe antetul si datele de contact.
Multumesc mult de informatie am incurcat eu :)
Executorul il aflu dupa ce primesc dosarul de la judecatorie?

Pentru ca pe portalul judecatoriei ieri a fost incarcat dosarul

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ... Alexandra Alf Alexandra Alf Bună seara. Am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ( achit facturi, fac reparații, dotări etc) inca din 1991. Locuiesc efectiv în el din ... (vezi toată discuția)